Desembrood van Mien.

Wilt u weer lekker en gezond brood kunnen eten ? Dat kan met desembrood van Mien!
 
"Wat een uitkomst" en "wat heerlijk om weer brood te kunnen eten" zijn een paar citaten die we regelmatig te horen krijgen van mensen die geen gewoon brood kunnen verdragen.

Mien heeft haar eigen moederdesem van alleen (fruit)water en meel ontwikkeld. Desem is een natuurlijke gist wat verkregen wordt door fermenteren. 
Als je een goed werkende desem hebt hoef je alleen nog maar meel en water en een snufje zout toe te voegen om het lekkerste brood te kunnen bakken. 

Desembrood is puur natuur en daarom makkelijk verteerbaar, smaakt heerlijk en geeft veel energie. 

Mien maakt desembrood van tarwe, volkoren, spelt of roggemeel.

De prijzen variëren vanaf €2.25 voor een desembol tot €3.65 voor een grote speltdesembol.

Wilt u meer weten over desembrood of desembrood bestellen? Neem dan contact op met Mien. 

glutenallergie gluten desembrood Herkingen bakker zuurdesem Goeree Overflakkee desemspelt met Mien zit je gebakken.

één van Miens vaste klanten verteld:

"Na jaren van zoeken naar lekker brood zonder gluten, kwamen we bij Mien die me adviseerde om haar desembrood eens te proberen. Uit angst voor de gevolgen heeft mijn man het heel voorzichtig geprobeerd. Sinds die tijd kan hij weer genieten van heerlijk brood van Met Mien zit je gebakken. 
Door het desem blijken de gluten te worden afgebroken, voor ons dus geen ander brood meer dan desembrood"

gevuld desembrood

 Mien maakt met desem ook gevulde broden.
 Wat te denken van de smaakcombinatie chorizo/pesto, fenegriek kaas/ui of een aspergebrood? Heerlijk, gezond en super gemakkelijk want met een kwartiertje staan ze op tafel!

 De broden zijn verkrijgbaar bij Mien en kosten tussen de € 6.95 en €7.95 p/stk. 

glutenallergie zuurdesem gevuld brood desembrood Herkingen bakker bakkerij Goeree Overflakkee met Mien zit je gebakken.

gevuld vega desembrood Caprese

Een heerlijk gevuld vegetarisch desembrood. Super lekker en gemakkelijk want met een kwartiertje staan ze op tafel!